Betalingsinformasjon

Betaling av faktura via bank

For betaling av faktura via bank, nettbank eller lignende, benytt kontonummer 3000.16.18853.

Har du fått faktura med KID-nummer er det en fordel om du benytter KID-nummer ved betaling.
For faktura uten KID-nummer (f.eks. e-postfaktura), benytt fakturanummer.

Betaling fra utlandet

For betaling av faktura fra utlandet, benytt følgende informasjon:
Swiftadresse: SPSONO22
IBAN: NO6330001618853
Bank: Sparebanken Sør, Kristiansand

OBS: Ved betaling fra utlandet er det veldig viktig at du krysser av for at kostnadene forbundet med transaksjonen skal belastes betaler (deg) og ikke mottaker. I motsatt fall vil faktura bare bli registrert som delvis betalt!

Betaling med kort

Du kan også betale med kort (VISA eller MasterCard) eller via din PayPal-konto. Registrering av din innbetaling vil da skje umiddelbart.

Denne metoden er anbefalt hvis din avtale er stengt på grunn av manglende betaling, og du ønsker å få åpnet den igjen så raskt som mulig.

Trykk her for å betale med kort

Gjenåpning av stengt avtale

Dersom abonnementet ditt er stengt på grunn av manglende betaling må du først betale alle utestående poster, og deretter bestille gjenåpning av avtalen. Gjenåpning kan bestilles på denne lenken (brukere som er registrert i Kundeweb må logge inn her først). Husk å oppgi faktura- eller saksnummer ved betaling. Alternativt kan du kontakte oss på e-postadressen faktura@agdernett.no eller benytte supportsystemet for å bestille gjenåpning. Ved gjenåpning av stengt avtale tilkommer et gjenåpningsgebyr på kr. 500,-.

Viktig:
Merk at stengte avtaler ikke blir gjenåpnet før innbetaling er registrert. Ved bankoverføring kan dette ta 1-2 virkedager. Vi godtar ikke kopi av kvittering fra nettbank. Dersom det haster med gjenåpning må kort/PayPal brukes som betalingsmetode.

Gjenåpning kan først skje når både 1) innbetaling av alle åpne poster er registrert og 2) gjenåpning er bestilt.

Betalingsutsettelse

Ønsker du å utsette forfallsdato på en faktura kan du søke om dette ved å bruke knappen "Be om betalingsutsettelse" til høyre på siden.