Hjelpesider

Hjelpesider

NYHET!

Nå kan du finne oppsett for inn- og utgående e-post ved hjelp av e-postadressen din. Her finner du all informasjonen du trenger for å sette opp en e-postleser (som f.eks. Microsoft Outlook, Windows Live Mail og lignende.

Finn e-postoppsettet her

På disse sidene finner du veiledninger for de mest vanlige funksjonene på våre systemer. Hjelpesidene er delt opp i kategorier, og det er enklere å finne fram dersom du først vet hvilken kontrollpanelløsning ditt domenenavn er installert på. Dette er normalt angitt i velkomstmeldingen du fikk tilsendt når du bestilte tjenester hos oss.

Dersom du er usikker på hvilket kontrollpanel ditt domene ligger på kan du ta kontakt med kundeservice.

Kundeområder som ble installert før 1. november 2007 kan i enkelte tilfeller ligge på servere som ikke har kontrollpanel. Dersom du ønsker å flytte til en server med kontrollpanel, kan du ta kontakt med kundeservice. Flytting er kostnadsfritt.

Lagre hjelpesider

Hvis du vil lagre hjelpesidene kan du trykke på lenken "Lagre som PDF" nederst på hver side.

Fant du ikke det du lette etter?

Hvis du har spørsmål som ikke er besvart på disse sidene kan du opprette en supportsak på denne siden.

Tips oss!

Hvis du føler at det er noe som mangler på disse hjelpesidene, eller du ser at noe kunne ha vært beskrevet bedre, setter vi pris på at du tipser oss. Vi har lagt mye arbeid i å lage hjelpesider som er til hjelp for våre brukere, og hvis det ikke fungerer etter hensikten er dette arbeidet fånyttes. Vi vil derfor veldig gjerne at du sender oss en liten melding hvis du synes vi kunne ha gjort noe bedre.

Søk i hjelpesidene:

Kategorier