Om Agdernett

Agdernett er en av landets eldste leverandører av domenenavn, webhotell og e-post. Lang fartstid, høy kompetanse og en moderne infrastruktur som har blitt bygget opp og fornyet gjennom flere år gjør at vi i dag kan tilby markedets aller mest moderne løsninger. Vi skiller oss fra konkurrentene gjennom kraftig, overskalert infrastruktur og svært god oppetid.

Valgfrihet er en selvfølge!

Vi tilbyr en langt større valgfrihet enn billigleverandørene. Mens de fleste av våre konkurrenter kun leverer løsninger basert på gratissystemer (for eksempel Linux, PHP og MySQL), får du hos oss også tilgang til de kraftige, kommersielle systemene (for eksempel Windows Server, ASP.NET, MS SQL server 2008).

Du står også fritt til å velge hvilket kontrollpanel du vil bruke for å administrere ditt nettsted, dine e-postkontoer og navnetjenesten for dine domener. Vi tilbyr de to mest populære kontrollpanelene i verden: cPanel og Parallels Plesk.

Alle våre webhotellkunder får også gratis tilgang til hjemmesideprogram, bildegalleri, forumsystemer og mye mer. Ønsker du å ta i bruk en av de mest populære webapplikasjonene som for eksempel Joomla! eller Wordpress kan det være greit å vite at du enkelt kan installere dette ved å bruke et av de innebygde installasjonsprogrammene som følger med webhotellet. Står du likevel fast installerer vi det for deg på din nettside, helt kostnadsfritt!

Litt historikk

Selskapet ble etablert av to gründere fra Kristiansand i 1996. Den gangen var hovedfokuset kjøp og salg av maskin- og programvare, og konsulenttjenester i SMB-markedet. Opprinnelig het selskapet Informasjonsteknologi Sør. I 1998 skiftet hovedfokuset over på internettjenester, og da med hovedvekt på domeneregistrering, webhotell og e-posttjenester. Tjenesten gikk under navnet Agdernett allerede i 1998, og ble kort etter opprettet som et eget selskap med navnet Agdernett DA.

Mot slutten av 2002 ble det mer naturlig å omdanne selskapet til et aksjeselskap. Ettersom ansvarlige selskap ikke kan omdannes direkte til aksjeselskap, ble det registrert et nytt selskap: A 1 Agdernett AS.

En av de opprinnelige to gründerne er i dag hovedaksjonær i Agdernett.

Samarbeid

Agdernett har et tett samarbeid med flere selskaper, og sammen utgjør vi en totalleverandør av IT-tjenester på Sørlandet. Den viktigste samarbeidspartneren er UENO, som leverer utviklingstjenester og webapplikasjoner.

For å tydeliggjøre det tette samarbeidet mellom UENO og Agdernett, samt for å skape mindre forvirring hos de av våre kunder som leier tjenester i begge selskaper, ble det i 2010 bestemt å endre navn til UENO Agdernett AS. Rent juridisk og regnskapsmessig drives imidlertid UENO og UENO Agdernett som to adskilte selskaper.

Postadresse


UENO Agdernett AS
Linnegrøvan 19
4640 SØGNE

Besøksadresser:
Administrasjon:
Linnegrøvan 19, Søgne

Kurs og møter:
Kartheia 5, Kristiansand

Ta kontakt før du besøker oss. :-)

Kontakt oss

Varsle feil